Ramadan i El Corte Inglés

Fa unes setmanes vaig tornar a veure el documental The Corporation de Mark Achbar i Jennifer Abbott (2003). És molt recomanable per si es vol fer una aproximació al món empresarial des d'una perspectiva històrica. Espero que deixeu algun comentari en aquest bloc si el veieu o si ja l'heu vist. Ara mateix, si em permeteu, posaré una llista de pel·lícules que encaixarien amb el món del consumisme, el capitalisme salvatge i la crueltat del món empresarial (alguns no són els títols habituals, però creieu-me, encaixen): Modern times (1936), Dawn of the dead (1978), The Running Man (1987), The Full Monty (1997), The insider (1999), American psycho (2000), 15 minutes (2001), Los lunes al sol (2002), Land of the dead (2005) i La gran final (2006).

Per aquestes dates comença la festivitat islàmica del Ramadan. Fa pocs dies vaig rebre un missatge de la companyia de telefonia mòbil algeriana Nedjma. Resulta que em felicitaven el Ramadan i que si enviava "no sé què a no sé on" podria guanyar una torradora, un televisor (crec) i algun altre producte electrodomèstic que ara no recordo. Estic esperant el moment en el que la sagrada festa del dejuni es converteixi en "Es Ramadan en El Corte Inglés" i els nens preguntin als seus pares quin regal tindran per la fi de Ramadan, i llavors els pares es desesperaran per trobar un regal adequat i no aparentar menys davant de familiars, amics i veïns, i bla, bla, bla...

Comments

Keisaari said…
Consigue la tostadora y déjasela a, no sé, cualquiera al azar que vaya a estar en Argel durante 2009. Lo considero algo más seguro que escribir una carta al último, ¿penúltimo quizás?, profeta.

Popular posts from this blog

Media Markt i la publicitat

Llàtzer de Tormos

Odi en funció multitasca