Comissió Paritària

Els de la Plataforma del Sector del Conveni d'Arqueologia m'han enviat això i em demanen que en faci màxima difusió. Doncs això:

"Des del dia 20 de febrer de 2008 està constituïda la Comissió Paritària que farà el seguiment del Conveni del Sector de l'Arqueologia i Paleontologia.
Es tracta de l'òrgan que ha de vetllar per la correcta interpretació i aplicació del text, ha de servir d'eina de mediació en cas de conflicte i ha de fer un seguiment de l'evolució del sector. També traslladarà a l'autoritat laboral pertinent aquelles problemàtiques que superin les seves competències.

Durant el primer any de conveni, les reunions de la Comissió seran mensuals.
Recordeu que es troba formada, a parts iguals, per representants de la part social i de la part empresarial, amb els seus assessors.

És una eina que pot emprar tothom qui vulgui quan, fonamentadament, detecti algun incompliment, irregularitat, etc en tot el sector de l'arqueologia. Així mateix s'hi poden formular preguntes, plantejar dubtes o qualsevol altre aspecte que giri entorn del nou conveni.

Podeu contactar amb la Comissió per mitjà de CC.OO. o bé PIMEC, com assenyala el text del conveni (que també inclou el reglament complet del funcionament i tasques de la comissió paritària).

Com a part social, hem habilitat una adreça de correu per facilitar la comunicació de queixes o dubtes: comissioparitaria@yahoo.es.

Plataforma del Conveni del Sector de l'Arqueologia."

Comments

Anonymous said…
que n'aprenguin!!
Anonymous said…
Sr.Blocaire, esperem la seva valoraciO personal de les elecciOns.

MercEs

Popular posts from this blog

Media Markt i la publicitat

Llàtzer de Tormos

Odi en funció multitasca